• Sedeko B.V.
  Rijksweg 35f
  Molenhoek (L)
  024 - 358 25 11
  info@sedeko.nl

 • Reviews

  Heeft Sedeko afgelopen maand werkzaamheden voor u mogen uitvoeren. Wij zouden het op prijs stellen als u een review wilt achterlaten via onderstaand formulier. Als dank wassen wij uw ramen aan de buitenkant. Hier kunt u recensies en beoordelingen van onze klanten bekijken, dit geeft het u een indruk over de kwaliteit die SeDeKo levert aan haar klanten.


  Frans Theloosen - januari 30, 2018

  Sedeko heeft afgelopen maand ons gehele huis voorzien van kunststofkozijnen. De werkzaamheden namen in totaal 6 dagen in beslag. We kunnen terug kijken op een zeer prettige samenwerking met de werknemers van Sedeko die de werkzaamheden naar alle tevredenheid hebben uitgevoerd. Er werd rustig doorgewerkt, er werd meegedacht met ons als bewoners en na afloop konden we zeggen dat Sedeko vakwerk heeft afgeleverd. Na afloop kregen we alle informatie die we nodig hadden om met hun product veilig om te gaan. Men demonstreerde de mogelijkheden en men gaf tips en tools voor oa het onderhoud. Nogmaals een compliment waard.


  René en Brigitte Hendricks -

  21-4-2017

  Beste medewerkers van Sedeko,

  Wat zijn wij gelukkig en tevreden met onze nieuwe serre! Het was ondanks de bouw en de bijkomende rumoerigheid  een erg  gezellige tijd met jullie. De chef van Sedeko  kan trots op zijn personeel zijn: altijd vrolijk, met plezier aan het werk, beleefd en vriendelijk en niets was hun te veel. Chapeau! Nu moeten nog de stratenmakers komen en dan is het werk gedaan. Daarom ontzettend bedankt voor dit knappe staaltje serrebouw en wij hopen, dat wij nog vele jaren ervan mogen genieten.

  Hartelijk dank en de groetjes aan iedereen

  René en Brigitte Hendricks


  Gerard Jansen (2017) -

  Afgelopen week nieuw kozijn laten plaatsen.

  Net zoals in 2006 en 2012 (kozijnen en schuifpuien) perfect volgens afspraak en nog belangrijker: Vakwerk! keurig verzorgd.

  Zeker aan te bevelen!

  Gerard Jansen


  Mark Janssen -

  Kozijn laten plaatsen door SeDeKo, ziet er goed en afgewerkt uit. Ook de levering was netjes volgens afspraak!

  Mark Janssen


  -

  Ook uw recensie insturen?